Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

na maste

Την ιδέα για ένα blog τη βασάνιζα μήνες τώρα, αλλά δεν τολμούσα να την υλοποιήσω. Πάνε 7 χρόνια από τότε που έγραφα στο λύκειο καλές εκθέσεις!
Από τη στιγμή που τελείωσα το σχολείο αισθάνθηκα ότι το όποιο ταλέντο μπορεί να είχα στο γράψιμο ως δια μαγείας χάθηκε! Είναι κάτι που ποτέ δεν μπόρεσα να το εξηγήσω, αφού ο ίδιος άνθρωπος ήμουν και τότε και τώρα...
Παρ' όλα αυτά δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό της δημιουργίας ενός blog, έτσι για την πλάκα μου. Ξεπέρασα λοιπόν τις όποιες ανασφάλειες κι έδωσα προτεραιότητα στο κέφι μου. Και na maste (για τους φαν του lost)!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

welcome λοιπόν!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτό το "7 χρόνια" κάτι μου θυμίζει...!!
καλή αρχή και ελπίζω σύντομα να έχω κάτι να σχολιάσω για το lost [ανήκω σε αυτή τη μικρή μειοψηφία του πλανήτη που δεν έχει δει ούτε 1 επεισόδιο της σειράς ---φοβάμαι ότι θα κάνω κίνηση-ματ στο βίντεο κλαμπ και θα νοικιάσω με μιάς ολόκληρη σεζόν].

_keep on blogging.

filmlover είπε...

Ευχαριστώ! Άσε, και μόνο που σκέφτομαι για πότε πέρασαν αυτά τα 7 χρόνια...!! Ίσως να είσαι και τυχερός που δεν έχεις μπει σε αυτό το τριπάκι των σειρών, γιατί μετά με δυσκολία αποφεύγεις το κάψιμο!