Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Heroes s02e02

Τη συγκεκριμένη σειρά άρχισα να τη βλέπω όταν έψαχνα για υποκατάστατο του Lost (9 μήνες αναμονής από τον ένα κύκλο στον άλλο κάπως έπρεπε να παλευτούν). Σύντομα με κέρδισε - αν και τα πρώτα επεισόδια δε με είχαν συγκλονίσει. Πρόκειται για μια σειρά comic με μια απίστευτα σκοτεινή - υποβλητική ατμόσφαιρα. Έτσι τέλειωσα τον πρώτο κύκλο και περίμενα το Σεπτέμβρη να ξεκινήσει ο δεύτερος. Και την προηγούμενη βδομάδα η στιγμή αυτή είχε φτάσει.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είμαστε μόλις στο δεύτερο επεισόδιο της καινούριας σεζόν, αλλά σίγουρα έχω απογοητευτεί. Βέβαια πιστεύω ότι η σειρά θα βελτιωθεί, το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με τον πρώτο κύκλο.
Ως προς το επεισόδιο αυτό καθεαυτό: Η σκοτεινή - υποβλητική ατμόσφαιρα έχω την αίσθηση ότι απουσιάζει εντελώς, η ιστορία του Hiro μου προκαλεί νύστα - αν εξαιρέσεις την παρουσία του Mr Sark από το Alias. Η αμνησία του Peter είναι γραφική, ενώ η επιλεκτική εφαρμογή των δυνάμεών του (π.χ. δεν τις εφάρμοσε για να πάρει το βιβλίο από τον Ιρλανδό) δεν πείθει. Στα θετικά η επιστροφή του Αϊτινού.
Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: